Homestyling

Visa upp din bostad från sin bästa sida

Vi hjälper er med homestyling, homestaging och inredning helt från grunden eller bygga på befintlig interiör. Våra certifierade inredningsstylister vet vad som behövs för att bygga upp en tilltalande miljö både på bild och i verklighet så väljer ni att anlita oss inför försäljning är vi övertygade att vår insats gör skillnad på slutpriset där vi tar ett helhetsansvar med allt från möbler till minsta inredningsdetalj och färska blommor.

Homestaging - en tjänst som betalar sig själv

Homestaging eller Homestyling - Styling för att spekulanter skall kunna föreställa sig att bo i huset/lägenheten.

Bostadsspekulanter har ofta högt ställda krav och har sett många objekt och synat marknaden. Inte sällan har de även bra koll på heminredning och planering. Därför är det extra viktigt att på ett balanserat och snyggt sätt visa upp sin bostad med exklusiva möbler, lyxiga materialval och matchande färger som ger fantasin en extra skjuts. Att det då ökar försäljningsvärdet blir nästintill en självklarhet. Därför, så om man inte själv är väldigt inredningsintresserad rekommenderar vi att man inför försäljning tar hjälp av en stylist. Att neutralisera och avpersonifieira bostaden kan vi på våra fem fingrar och det är inte ovanligt att priset ökar betydligt mer än det kostat. Förutom att stylingen ökar försäljningsvärdet så är tjänsten dessutom avdragsgill i reavinstbeskattningen.

Behöver din befintliga bostad styling?

Heminredning - Med fokus på de som ska bo i huset/lägenheten.

Ibland kan man köra fast när man känner att det är dags att förnya heminredningen. Kanske har du precis flyttat och vill starat om med en ny stil? Inga problem, vi kommer till dig och sätter oss ner och går igenom era tankar samt önskemål, sedan kommer vi med förslag och presenterar våra tips och idéer i en skräddarsydd lösning för just dig. Här handlar det om att skapa en trygg och harmonisk miljö som förvandlar huset/lägenheten till ett hem som utstrålar värme och personlighet, men även är praktiskt. Vi uppdaterar oss ständigt på nya trender och hämtar inspiration från världens alla hörn.

Vi vill att du ska uppleva möbler som lyfter ditt boende högre än du trodde var möjligt. Men framförallt - vi vill du ska älska ditt boende!

Kontor, restaurang, butik och hotell

 

Här fokuserar vi på att ha hög hållbarhet med kombination av design och funktion. Att även ha en härlig miljö på jobbet är för oss en självklarhet. Vi hjälper er att skapa en miljö som inte bara definieras av de enskilda möblerna, utan är ett helt koncept! En vacker arbetsplats ger glada anställda. Glada anställda gör bra jobb. Ett vackert hotell ger nöjda gäster, nöjda gäster kommer tillbaka. Ett inbjudande kontor uppmuntrar till bra kundbesök och lyckade affärer. Dessutom kan företaget genom oss leasa inredningen och behöver då inte belasta bokföringen med tunga poster på inventarier eller lägga ut hela summan på en gång.

 

Bild från Edward och Partners kontor i Stockholm med inredning du hittar på Stockton.se och stylat av vår duktiga, certifierade inredare Rania