Lyxiga & exklusiva designmöbler och belysning

Välkommen till Stockton! Vi levererar eleganta kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer med klassiska och moderna tongångar från kända leverantörer som t.ex. Eichholtz, Artwood, Jakobsdals, PTMD, AYTM, Norr11  och Nordal.
Med ett sortiment som sträcker sig från tavlor och mattor till vitrinskåp, matbord, soffor och soffbord, och som vi är extremt stolta över, är vi övertygade att du kommer hitta många nya inredningsdetaljer som du kommer tycka mycket om för en lång tid framöver.

Inredningstips och homestyling

Vi erbjuder även styling av ditt hem, kontor, butik eller hotell.
Betala med kort, faktura eller avbetalning & delbetalning.
Har du företag kan du även leasa då vi erbjuder företagsleasing av hela vårt sortiment!

Stockton, mer än bara snygga Designsoffor, möbler, Designlampor, soffbord, mattor och inredning

Vi erbjuder ett helt koncept, stylingtips och idéer, och det med snabb och trevlig service där vi alltid gör vårt yttersta för att du ska få bästa hjälp och göra rätt val. Hör av dig till oss, vi älskar att ge skjuts åt din inredning till ditt hem, kontor, affär eller restaurang.

Våra exklusiva möbler kommer från erkända tillverkare som man kan känna sig trygg med. Vi har t.ex. ett underbart utbud från Eichholtz, en designer som internationellt vuxit sig mycket stora och kända tack vare sin design, formspråk och kvalitet. Till det kompletterar vi bl.a. med svenska Artwood & danska Nordal som bjuder på en aningens mer rustik känsla men med fingertoppskänsla för detaljer. Vi är också mycket stolta över att kunna erbjuda svenska Jakobsdals kollektion som med sina härliga tyger och klädslar har fantastiska möbler och detaljer.

Skärmavbild 2020-03-10 kl. 06.44.20

Vi arbetar med kända och väletablerade varumärken, dels för att vi tycker de levererar den underbaraste designen, men även så du som kund ska känna dig trygg i ditt köp.

-Design är varumärkets tysta ambassadör-
-Välkommen till Stockton.se-