Upptäck tidlösa artwood

Artwood erbjuder ett brett utbud av exklusiva möbler och unik inredning för hela hemmet. Här finner du alltifrån Artwoods utemöbler och fåtöljer till kuddar, bord och lampor – allt i noga utvalda material med kvalitet och hållbarhet i åtanke.

Soffbord Mason med underrede i lackad metall och skiva i ekfaner från Artwood

Soffbord Mason – set om två

Ett fantastiskt soffbord i två delar. Underredet i lackad metall i kombination med skivan av lacka ekfaner skapar en tidlös och exklusiv känsla som passar i såväl i de klassiska som i det moderna hemmet.

12 295 kr

läs mer om produkten
Tavla City Jungle på plexiglas från Artwood

Artwood – TAVLOR

Ge väggarna liv med konst som fångar blicken och som blir pricken över i:et i ditt hem. Artwood erbjuder pampiga aluminiumtavlor och förtrollande fotokonst på plexiglas som skapar ett fantastiskt perspektiv.

2 varianter
fr. 10995 kr
2 varianter
fr. 10995 kr
15999 kr
2 varianter
fr. 11079 kr
2 varianter
fr. 11079 kr
2 varianter
fr. 11079 kr
2 varianter
fr. 11079 kr
2 varianter
fr. 28119 kr
Upptäck fler tavlor

TAVLA BARDOT

Ett underbart foto på plexiglas av den franska skådespelerskan, modellen, sångerskan och djurrättsaktivisten Brigitte Anne-Marie Bardot. Det fantastiska djupet och de vackra detaljerna gör att fotot garanterat kommer bli en favorit i ditt hem.

fr. 10 295 kr

läs mer om produkten
Fotokonst på plexiglas föreställande Bardot från Artwood
Fotokonst på flexiglas, "Goddess" från Artwood

TAVLA GODDESS

Tavlan Goddess är ett vackert fotografi på plexiglas. Färgerna i kombination med fotots djup och detaljrikedom skapar en känsla av mystik som med säkerhet kommer göra att många besökare stannar upp för att beundra konstverket.

fr. 10 295 kr

läs mer om produkten
Vardagsrum med eldstad inredning från Artwood

Artwood – fåtöljer

Inspireras av Artwoods breda utbud av exklusiva möbler och unik inredning för hela hemmet. Här finner du alltifrån Artwoods utemöbler och fåtöljer till kuddar, bord och lampor – allt i noga utvalda material med kvalitet och hållbarhet i åtanke.

16999 kr
2 varianter
13179 kr
2 varianter
fr. 9795 kr
Upptäck fler fåtöljer

FÅTÖLJEN SOLLER

Fåtöljen Soller är tillverkad i högkvalitativt läder och den tidlösa designen gör att den passar in i de flesta hem. Soller tillverkas i svart läder med antingen svart teak eller brunt minditrä.

12 999 kr

läs mer om produkten
Fåtöljen "Soller" i svart läder med stomme i svart teak från Artwood