Byrå Sonesta

50750 kr

  • Frakt inkluderad inom Sverige
  • Ny kund?15% rabatt på ditt första köp vid registrering av nyhetsbrev
  • Hittat ett billigare pris? Matcha priset
Artikelnr: 117395 Kategori:

Produktinformation

Här presenterar vi den storslagna byrån Sonesta från exklusiva Eichholtz, en möbel som inte bara förhöjer utan också omdefinierar ditt rum eller sovrum med sin enastående kombination av lyx och funktionalitet.

Den är elegant klädd i en djup Mochafärgad-ekfanér som omedelbart ger rummet en känsla av värme och sofistikering. Det intrikata fanérmönstret på byråns dörrar fångar ljuset på ett subtilt sätt och skapar en visuellt tilltalande effekt som andas hantverksskicklighet och tidlös design. De rena linjerna och den moderna silhuetten gör att Sonesta passar perfekt både i klassiska och mer samtida miljöer.

För att ytterligare förstärka dess exklusiva känsla, står byrån på en bas prydd med borstad mässingfinish, vilket tillför en touch av förfinad elegans. Den kontrasterande mässingen mot den varma trätonen skapar en vacker balans mellan modernitet och tradition.

Men Sonesta byrå är inte bara vacker att se på. Den erbjuder också en generös mängd förvaringsutrymme, perfekt för att hålla dina tillhörigheter organiserade och ur vägen. Den är designad för att inte bara vara en visuell mittpunkt i ditt sovrum utan också en praktisk lösning för ditt dagliga liv.

Oavsett om du letar efter en möbel som speglar en raffinerad smak eller en funktionell pjäs som uppfyller dina praktiska behov, kommer Sonesta byrå att leverera på alla fronter. Det är en möbel som bjuder in till att skapa en atmosfär av tidlös elegans och personlig komfort i ditt hem.

Beställningsvara

Dimensioner 180 × 50 × 80.5 cm
Tillverkare


Stockton.se är stolt att som utvald samarbetspartner kunna erbjuda förstklassiga och exklusiva möbler och inredningsdetaljer från holländska Eichholtz. Det världsberömda möbel- och designföretaget har levererat gedigna och sofistikerade möbler till exklusiva hem sedan 1992. Eichholtz unika former är inspirerade från världens alla hörn och samtliga produkter såväl som materialval håller högsta kvalitet, där klassisk design möter modern touch. Önskar ni något ytterligare från Eichholtz sortiment (klicka här) och kontakta oss för offert.

20% Rabatt
Just nu – få 20 % rabatt på ett helt köp. Gäller på ord. priser och går ej att kombinera.
Erbjudandet är giltigt till och med 2024-09-22.