Stockton erbjuder komplett inredningshjälp för dig som ska flytta till ny bostad eller kanske bara göra om inredningen hemma eller på kontoret. Att hitta den där röda tråden i sin inredning är inte alltid så lätt, men med oss och våra extremt proffsiga, certifierade inredare så skapar vi ett hem som inte bara blir vackert utan även praktiskt och funktionellt.

Begreppet inredningshjälp förväxlas ofta med homestyling som är en svensk version av engelskans home staging som egentligen betyder att man inreder och avpersonifierar ett hem inför en försäljning. När vi stylar ert hem då är vi extremt lyhörda på er, familjen som ska bo där, och tar in vad som är viktigt och vad ni tycker om, allt för att hemmet ska bli något som representerar Er familj. Resultatet blir ett boende med genomgående tanke och plan, där befintligt möblemang ofta blandas med nytt till en riktig wow-känsla.

Hur går det till?

Vi kommer hem till er, antingen på plats eller digitalt via länk för ett första introducerande möte och gå igenom förutsättningarna. Vi lyssnar in hur du vill använda varje rum samt få för funktion och känsla. Vi delar med oss av vår prisbild.

Vi modifierar befintliga planritningar och/eller mäter upp befintliga rum för att ha som grund till arbetet.

Fönster, element, väggar/golvmaterial, tak, stuckatur för eventuella gardiner mm 

Vi går igenom och kommer med förslag på eventuella nya behov av dragning för belysning samt färger på t.ex. väggar.

Ibland kan det vara väldigt fördelaktigt att åka till olika möbeltillverkares showroom för att se deras kollektion och skapa sig en känsla. Vi är med i hela processen!

Vi tar fram moodboards rum för rum för att skapa en bild över våra förslag och tankar. I och med det tar vi fram förslag på möbler, belysning och inredning samt offerter på detta.

Vi samarbetar med fantastiska artister för konst samt har flertalet skickliga partners för att ta fram rätt gardiner, i rätt längd, färg och stil. Textilier är viktigt för den ombonade känslan och vi tar fram en helhetslösning.

Infälld automatisk bioduk? Helhetslösning för musik i hela hemmet såväl inomhus som utomhus? Stabilt internet i hemmets alla hörn? Smarta hem-lösningar? Vi har partners och synkar in även detta i projektet om så önskas.

Låt dem som kan möblering och montering bäst göra jobbet, Stockton.se!
Glöm inte att en hel del av detta går att utnyttja RUT-avdrag till, vilket Stockton även söker åt er hos Skatteverket.

Nu är det dags att sätta pricken över i:t. Den sista kudden, vasen eller en coffee-table book som alla sätter prägel och personlighet. Vi lämnar över ert nya hem i era händer.

En skräddarsydd lösning för just Ditt hem.

Vårt jobb är att tolka er vision, och göra verklighet av den och höja er inredning till en ny dimension. Helheten är viktig för oss där allt från design till funktionalitet måste samspela. Med vår kunskap och erfarenhet kommer du få det bästa ut av din bostad, drömmar, tankar och idéer.

 

Lite hjälp på traven? För dig som redan bor i ditt drömhem men vill ha tips, ideer och handfast support att ändra och komplettera din befintliga inredning hemma.

Ny bostad? Hör av er till oss så hjälper vi till att anpassa ert hem med bostadens tidstypiska detaljer som utgångspunkt.

Bygga om eller bygga nytt? Ta hjärna hjälp av oss redan i arkitektstadiet för att få en helt komplett bild av det blivande drömhemmet så skräddarsyr vi allt från val av golv till möblemang!

Kontakta oss idag för att ta det första steget till ert nya drömboende!