Nu är vår-säsongen här - Stockton

Våren är här på stockton.se!

Nu är säsongen här för att förbereda för en lång och härlig vår och sommar. För att njuta till fullo är snygga utemöbler med rätt funktion till hjälp.
Ska du välja utemöbler som passar på en uteplats, i en lummig trädgård eller en mindre balkong? Här är några frågor du kan ställa dig själv innan du ska köpa utemöbler.

Vilken funktion ska de fylla?
Är du typen som älskar att slappa med en bok i solen i timmar? Ja, då är ett loungeset kanske det perfekta utemöblemanget för dig. Är du istället den som ofta bjuder över vänner eller har en stor familj kanske du istället ska satsa på en soffgrupp med tillhörande fåtölj som dina utemöbler.
Eller vill du ha ett funktionellt och bekvämt sätt att äta måltider utomhus och ha middagsbjudningar på, då är det istället kanske en matgrupp med bord och stolar som är aktuellt.

Underhåll och materialval
När du klurat ut ändamålet så är det dags att tänka på design och material. Bra utemöbler kommer i olika design och materialval. Rotting, plast och aluminium är mest vädertåliga och kräver inte lika mycket underhållning. Dessa material går dessutom ofta bra att lämna utomhus året runt. De rengörs enklast med mild såpa och vatten.

Utemöbler i trä kräver lite mer kärlek och behövs behandlas med olja någon gång per säsong.

Solstolar

2 varianter
12639 kr
3 varianter
fr. 7499 kr

Fåtöljer

2 varianter
17749 kr
2 varianter
10909 kr

Matbord

2 varianter
fr. 28995 kr
2 varianter
fr. 15795 kr
Påsktävling

Missa inte Stocktons Påsktävling!

Ta chansen att vinna det exklusiva ägget Emu från Eichholtz. Tillverkad i äkta ben och med en finish i nickel och ett värde av nästan 3000kr.

För att delta, ska du gilla följande inlägg, tagga en vän samt dela inlägget på din instagramstory!

Läs mer om hur du tävlar

Upptäck hela utomhussortimentet

Se hela utbudet