Upptäck EXKLUSIVA EICHHOLTZ

Upptäck Eichholtz och deras stora utbud av exklusiv heminredning. Här kan du hitta allt från exklusiva möbler med unik design till belysning och inredning som utstrålar sofistikerad lyx och exklusivitet. Eichholtz breda och unika sortimentet passar många olika stilar och erbjuder inredning och möbler för hela hemmet. Därför kan du här hitta allt från soffor och fåtöljer till lampor och ljusstakar.

Eichholtz andas lyx och elegans med en balanserad modern touch.

2 varianter
22949 kr
26%
3 varianter
fr. 1259 kr
2 varianter
8369 kr
2 varianter
8909 kr
12 varianter
fr. 12829 kr
Se alla produkter
Ett stilrent soffbord från EIchholtz i trä

EICHHOLTZ – SOFFBORD

Eichholtz har redan från början haft visionen att skapa en design som hänför och ska inspirera hela inredningsbranschen. Med tiden har företaget blivit ett av Europas absolut ledande varumärken inom exklusiv inredning. Två gånger per år kommer man med ny kollektion och varje gång skapar den stående ovationer.

Bland Eichholtz breda sortiment av exklusiva soffbord kan du hitta det perfekta soffbordet för just ditt hem. Här kan du välja bland små, stora, runda och rektangulära bord i olika storlekar och stilar. Det finns klassiska soffbord likväl som soffbord med lite mer unik design.

Eichholtz vardagsrum med mässingdetaljer och mycket belysning

EICHHOLTZ – BELYSNING

Eichholtz erbjuder ett stort sortiment av vacker och exklusiv belysning. De har lampor till vardagsrummet och sovrummet likaväl som köket och badrummet. Hos Stockton kan du hitta allt från en vacker kristallkrona till den perfekta golvlampan.