Upptäck EXKLUSIVA EICHHOLTZ

Upptäck Eichholtz och deras stora utbud av exklusiv heminredning. Här kan du hitta allt från exklusiva möbler med unik design till belysning och inredning som utstrålar sofistikerad lyx och exklusivitet. Eichholtz breda och unika sortimentet passar många olika stilar och erbjuder inredning och möbler för hela hemmet. Därför kan du här hitta allt från soffor och fåtöljer till lampor och ljusstakar.

Eichholtz andas lyx och elegans med en balanserad modern touch.

-25%
2045 kr
2 varianter
22950 kr
3 varianter
fr. 1259 kr
2 varianter
8370 kr
2 varianter
8910 kr
12 varianter
fr. 12825 kr
Se alla produkter
Eichholtz hatthylla Hudson med en hylla och många krokar

HATTHYLLA HUDSON

En läcker hatthylla från Eichholtz som både är praktiskt men även har ett elegant och exklusivt utseende. Den klassiska designen påminner om bagagehyllorna på gamla ångtåg, men den har också en modern touch som passar de flesta inredningsstilar. Hatthyllan är tillverkad i stål och aluminium med en härlig, fräsch finish.

fr. 3645 kr 3295kr

Läs mer om produkten
Eichholtz soffa York i vitt och mässing

SOFFA YORK

En mycket stilren soffa från Eichholtz med en design som härstammar från 30-talets Art Deco. Soffan finns i klädseln bouclé cream eller underbar grå sammet och står på med fina ben i borstad mässing. En soffa som snabbt blir favoriten i vardagsrummet.

fr. 40770 kr

Läs mer om produkten
Ett stilrent soffbord från EIchholtz i trä

EICHHOLTZ – SOFFBORD

Eichholtz har redan från början haft visionen att skapa en design som hänför och ska inspirera hela inredningsbranschen. Med tiden har företaget blivit ett av Europas absolut ledande varumärken inom exklusiv inredning. Två gånger per år kommer man med ny kollektion och varje gång skapar den stående ovationer.

Bland Eichholtz breda sortiment av exklusiva soffbord kan du hitta det perfekta soffbordet för just ditt hem. Här kan du välja bland små, stora, runda och rektangulära bord i olika storlekar och stilar. Det finns klassiska soffbord likväl som soffbord med lite mer unik design.

35370 kr
Upptäck fler soffbord
Eichholtz soffbord Nerone i fyra nivåer av kolgrå ek

SOFFBORD NERONE

Soffbordet Nerone är både extremt snyggt och förvånansvärt funktionellt. Underredet i borstad mässing och överdelen i kolgrå ekfaner tillsammans med den unika designen, ger det här soffbordet ett trendigt och stilrent utseende.

22 950 kr

Läs mer om produkten
Eichholtz soffbord Shelton i mörkgrått trä och mässing

SOFFBORD SHELTON

Soffbordet Shelton med moderna tongångar som kännetecknas av två kvadrater ovanpå varandra där den undre delen har en topp av svart ekfaner och övre i svart glas gör detta designbord till en favorit i inredningen. Det har också en läcker borstad mässingsfinish och fantastisk kvalitetskänsla.

45 090 kr

Läs mer om produkten
Eichholtz vardagsrum med mässingdetaljer och mycket belysning

EICHHOLTZ – BELYSNING

Eichholtz erbjuder ett stort sortiment av vacker och exklusiv belysning. De har lampor till vardagsrummet och sovrummet likaväl som köket och badrummet. Hos Stockton kan du hitta allt från en vacker kristallkrona till den perfekta golvlampan.

4 varianter
3645 kr
2 varianter
9585 kr
2 varianter
fr. 6480 kr
22410 kr
Se all belysning
Eichholtz takkrona East med mässingsdetaljer

TAKKRONA EAST

En pampig taklampa med elegant utseende och därför fångar allas blick. Kombinationen av mässingsfinishen och det klara glaset med välarbetade detaljer ger den en mäktig och lyxig känsla samtidigt som den passar in bland de flesta inredningsstilar.

36 585 kr

Läs mer om produkten
Eichholtz taklampa Spiridon med vitt glass och mässing

TAKLAMPA SPIRIDON

Eichholtz Chandelier Spiridons har en läcker och tilltalande design. Lamporna med det vita glaset och sedan den antika mässingfinishen som gör den här lampan till en perfekt inredningsdetalj till vardagsrummet, hallen eller sovrummet.

27 405 kr

Läs mer om produkten