jonathan adler – Originell och elegant design

Upptäck otroliga vaser och vackra inredningsdetaljer från den amerikanske designern Jonathan Adler. Hos Stockton.se hittar du inte bara Jonathan Adlers vaser och skålar utan låt dig även inspireras av deras exklusiva möbler och belysning i en lekfull och stilren design.

Vit lampa ståendes på ett drinkbord från Jonathan Adler

Bordslampa Georgia Orb

Bordslampan Georgia Orb är en elegant lampa från Jonathan Adler med en stomme bestående av mässing och porslin. Lampan ger ett konstnärligt uttryck som garanterat kommer dra blickarna till sig i ditt hem.

11900 kr

läs mer om produkten
Vit soffa från Jonathan Adler

JoNathan adler – keramik

Jonathan Adler var bara 12 år när han drejade sin första kruka och idag är hans originella design känd världen över. Jonathan Adlers keramik kännetecknas av skulpturer föreställande olika kroppsdelar och de eleganta inredningsdetaljerna passar perfekt att ge som present till någon man tycker om eller som utsmyckning i ditt egna hem.

DORA MAAR URN

Den populära vasen Dora Maar är ett vackert konstverk föreställande ett ansikte ur alla vinklar. Vasen är inspirerad av Dora Maar, en fransk fotograf, poet och konstnär, mest känd för att vara Pablo Picassos älskarinna och musa.

 3921 kr

läs mer om produkten
Vas Dora Maar med tulpaner i
Vardagsrum med inredning från Jonathan Adler

jonathan adler – möbler

Jonathan Adler och hans vackra vaser har nog inte undgått någon, men visste du att den amerikanske designern också skapar stilrena och exklusiva möbler och belysning? Inred ditt vardagsrum med en fantastisk fåtölj eller låt ditt sovrum prydas av eleganta sängbord.

MATBORD NIXON

Matbordet Nixon är ett lyxigt marmorbord från Jonathan Adler som ger den där extra touchen i ditt hem. Bordet är handgjort och tillverkas i svart marmor med stomme av borstad mässing, samt i vit marmor med stomme av polerad nickel. Mönstret i bordskivan varierar vilket gör varje bord unikt.

fr. 23499 kr

läs mer om produkten
Matbord från Jonathan Adler i mässingstomme och svart marmor
Skänk från Jonathan Adler i mässing och trä

SKÄNK REFORM CREDENZA

Reform Credenza är ett unikt sidobord från Jonathan Adler med en design polerad till perfektion. Bordet är handtillverkat av ek och därefter klätt i en skiva av mässing. Mönstret är inspirerat av arkitekturen i moderna tempel och kyrkor från olika delar av världen.

89799 kr

läs mer om produkten